Хотели в Албена
Резервации
4 звезди
3 звезди
2 звезди
Email: Albena Hotels
 
English
Deutsch
French
Russian
Romanian
Още хотели
Начало

 

 

Хотели в Албена

Albena Beach Club
ХАРАКТЕРИСТИКИ: Хотелът предлага на гостите си закрит басейн, джакузи, открит басейн до хотел "Гергана", ресторант, коктейл бар, асансьор, отделни стаи за непушачи. Ресторантът и басейнът на хотела са реновирани през 2005 г. "Албена Бийч Клуб" работи по all inclusive формула.
СТАИ: Всяка стая е оборудвана с климатик, телефон, сателитна телевизия, мини-бар, баня и тоалетна, балкон. Гостите на хотела имат възможност да ползват хладилник под наем, сейф на рецепцията срещу допълнително заплащане, обменно бюро, паркинг, информационно бюро, масаж. Хотелът разполага с пет стаи за инвалиди.

 

Добруджа
Хотел Добруджа е разположен в централната част на к.к Албена на 300 м. от плажната ивица и в самото начало на алеята на занаятите. Хотелът представлява 16 етажна сграда, асансьорите са 6, две трети от стаите са с морски изгед. За гостите на хотела плажът е безплатен, а ползването на шезлонг, чадър, шалте е срещу заплащане.
Хотелът разполага с три басейна - закрит - 25 х 12.5 м, открит и детски. Средната температура на водата е 31 градуса, дори през зимния сезон.
Хотелът разполага със стаи за непушачи, 2 стаи за инвалиди на 1 етаж. Има възможност за сейф, хладилник, сешоар в стаята срещу допълнително заплащане. Има подземен гараж, паркинг, рент-а-кар.
В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
Стаи и апартаменти:
  * двойни - хотелът разполага с 170 двойни стаи. Всички стаи са с баня с вана, телефон, кабелна телевизия, минибар, бюро, огледало. 79 стаи са с балкон, 62 стаи са с локален климатик, 42 стаи са с общ климатик. Реновираните стаи са 8, реновираните студия - 2.
  * единични - хотелът разполага със 70 единични стаи.
  * малки апартаменти - хотелът разполага с 12 малки климатизирани апартамента с 2 легла.
  * големи апартаменти - хотелът разполага с 31 големи климатизирани апартамента с 4 легла. Стаите са с телефон, телевизори във всяка стая, минибар. Има възможност за настаняване на 4 възрастни.
   * оборудвани са 2 двойни стая за инвалиди, на 1 етаж, с баня с душ

 

Гергана
Хотел Гергана е разположен в непосредствена близост до природния резерват “Балтата” - уникална предпоставка за вашата спокойна и здравословна ваканция. Разположен на самия морски бряг, хотелът е 10 етажна сграда с пирамидална форма.
Хотелът разполага с 2 асансьора за гости, фоайето е реновирано през 2005 г. За гостите на хотела плажът е безплатен, а ползването на шезлонг, чадър, шалте е срещу заплащане.
Хотелът разполага с открит басейн - чадър + 2 шезлонга на стая - безплатни, шалтетата са срещу допълнително заплащане.
Хотелът разполага със стаи за непушачи, 1 стая за инвалиди с морски изглед. Всички стаи са климатизирани, има възможност за сейф в стаята срещу допълнително заплащане.
В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
Стаи и апартаменти:
  * двойни - всички стаи са климатизирани и са оборудвани с баня с душ или вана, телефон, озвучаване в банята, сешоар, кабелна телевизия, радио, минибар, балкон, плътни завеси, канапе, бюро, голямо огледало. Стаите са с морски или с парков изглед към резерват "Балтата".
  * малки апартаменти - с хол и спалня с 2 легла, климатизирани, с морски изглед. Стаите са с баня с вана, телефон в стаята и банята, сешоар, минибар, телевизори в хола и спалнята. Възможно е настаняване на 2-ма възрастни с едно или две деца.
  * големи апартаменти - с 4 легла, 2 спални, хол, кухненски бокс. Климатизирани са, с морски изглед, с 3 тераси, баня и тоалетна - отделно. Стаите са с телефон в хола и банята, сешоар, телевизори във всяка стая, минибар. Има възможност за настаняване на 4 възрастни.
  * мезонети - с хол и спалня с 2 легла. Климатизирани са и с морски изглед. Оборудването е като на двойните стаи, телевизори има в хола и спалнята. Възможно е настаняване на 2-ма възрастни с едно или две деца.
  * оборудвана е една двойна стая за инвалиди, с морски изглед.

 

Laguna Beach
Хотел Laguna Beach е разположен на самия морски бряг, сред красиво оформени зелени площи, в центъра на комплекс "Албена". В близост са хотелите "Лагуна Маре" и "Лагуна Гардън", с които изгражда красив архитектурен комплекс. Седеметажната сграда на "Лагуна Бийч" е с терасовидна архитектура, по-голяма част от стаите са с гледка към морето. Обособени са стаи за пушачи и непушачи, има специално оборудвана стая за инвалиди, 2 асансьора.
Хотелът разполага с климатизиран ресторант, климатизирано фоайе, открит и закрит басейн. Към открития има прилежащ детски басейн, както и джакузи. Закритият басейн, предпочитан през по-хладните месеци, също разполага с джакузи. Любителите на подводни спортове могат да ползват услугите на водолазното училище.
На рецепцията на хотела има възможност за наем на сейф и хладилник в стаята срещу допълнително заплащане.
В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
Стаи и апартаменти:
  *двойни - модерно обзаведени, климатизирани и са оборудвани с баня с душ, телефон в стаята и банята, сешоар, кабелна телевизия, голямо огледало. Всички стаи са с балкон.
  *единични
  *апартаменти - студия, състоящи се от двойна стая и кухненски бокс, баня с вана. Подходящи са за семейна почивка на 2 възрастни с 2 деца.

 

Laguna Garden
Хотел Laguna Garden е разположен в самото начало на търговската алея на на комплекс "Албена", на 150 м. от плажната ивица и само на метри от балнеологичния център "Медика". Хотелът представлява 7 етажна сграда с терасовидна архитектура, има 3 асансьора.
Разполага с климатизиран ресторант, коктейл бар, открит басейн, детски басейн, климатизирана анимационна зала, магазин, масажен кабинет, климатизирано фоайе. Хотелът работи по all inclusive формула. Построен е през 1970 г., поледно е реновиран през 2001 г.
Хотелът разполага със стаи за пушачи, всички стаи са климатизирани, има възможност за сейф и хладилник в стаята срещу допълнително заплащане.
В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
Стаи и апартаменти:
  *двойни - климатизирани и са оборудвани с баня, телефон, сешоар, кабелна телевизия, голямо огледало.
  *единични
  *апартаменти - състоящи се от двойна стая и студио с кухненски бокс. Подходящи са за семейна почивка на 4 възрастни с 2 деца.

1 | 2


© 1997-2007 Anons 94 AD. All Rights Reserved. Golden Sands, Varna 9007, Bulgaria
This page is a part of Golden sands resort official web site http://www.goldensands.bg

Last update: Tue, 23 January, 2007 14:57