Комплекс Чифлика

Резервации

Email: chiflika@goldensands.bg

Етнографски комплекс Чифлика

Етнографският комплекс чифлика се намира на 13 км от туристическия комплекс “Албена”. Уникалната архитектура и автентичната колекция находки от миналото, свързани с традициите на българското селяни, ни отвеждат в атмосферата на българското село в началого на XX век. След пикник в комплекса всеки ще се почувства по-близко до природата, до отминалите времена и духа на Добруджа, до простия и открит дух на българите от миналото.

Туристите могат да се насладят на гостоприемството, да опитат студено българско вино и вкусни български традиционни ястия. Неустоимите атракции могат да накарат всеки да се почувства по-близко до българския фолклор, да учасвтва в традиционна българска сватба или друг популярен народен обред, да се запознае отблизо с традициите на българите от миналото. Всичко това ще превърне посещението Ви на Чифлика в неповторимо преживяване.

Екотуризъм.
Тази програма предлага 7 незабравими дни сред българската природа, в духа на българското село. В програмата влизат “Пикник – сафари”, “Ден на майстора”, “Пикник край морето” и много други развлечения.
Едноседмична еко-екскурзия на коне.

Тази екскурзия е подходяща за хора от всички възрасти, които имат минимален опит в язденето.


Хотел “Манастира” в с. Чурково е открит през 1999 година като част от комплекса. Хотелът се състои от 2 едноетажни сгради, свързани с галерия, и разполага с 40 легла. Всяка стая разполага със самостоятелна баня.
Услуги: room service, 40 местен ресторант, игри на открито, езда, паркинг, екскурзии с велосипеди, еко-екскурзии (пеша), такси, факс. Има и самостоятелни вили, двустайни, с кухня и баня.

© 1997-2007 Anons 94 AD. All Rights Reserved. Golden Sands, Varna 9007, Bulgaria
This page is a part of Golden sands resort official web site http://www.goldensands.bg

Last update: Tue, 23 January, 2007 15:27