Въведете име на хотел или част от име. За да видите всички хотели натиснете тук.

 

Времето, Варна

[ language ]
Deutsch
Français
Russian
Spanish
Polish
Greek
Italian
Croatian
Dutch
Romanian
Hebrew
Serbian
Czechia
English
Arabic
Finnish
Japanese
Chinese
Danish
Norwegian
Swedish
Ukrainian
Turkish
Slovenian
Slovak
Magyar

За да бъде вашата почивка на море наистина незабравима, добавете към чудните дни прекарани на плажа и няколко екскурзии из България. Екскурзии по специализирани маршрути, организирани от курортния комплекс, ще ви отведат назад в далечното минало на България. Ще откриете за себе си впечатляващи паметници на европейската и световна цивилизация. Ще се докоснете до изскуството и културата на много народи, минали през територията на днешна България и оставили истински шедьоври на човешкия дух.

Пресичайки страната, вие ще откриете за себе си магията на старинния Несебур, красотата на двореца в Балчик и градините му, величието на крепостта Царевец във Велико Търново или красотата на Възрожденска Жеравна. Недалеко от Варна ще се потопите в магията на Побити камъни.

А едно по-дълго пътешествие ще ви плени с тайнствеността и разкоша на Катедралния храм "Св.Алексадър Невски". Роженски манастир и Светия Рилски обител. Защитените от UNЕSCO скални барелефи на Мадарския конник или изключително редките растителни видове, разположени в поречието на Дунав, резервата Сребърна ще останат във вашата памет за цял живот.

Незабравими остават и спомените за древните градове Кайро, Истанбул, Ефес, където можете да ги посетите на кораб, самолет или автобус.


Екскурзии до:

 


© 1997-2010 Анонс 94 AD. Всички права защитени. Златни пясъци, Варна 9007, България
Тази страница е част от официалния сайт на Златни пясъци http://www.goldensands.bg

Last update: Fri, 21 August, 2009 10:01